Beverly Hills Volume House

alloi-architecture-volume-house-beverly-hills-modern

The volume house is a transformative design build project in Beverly Hills Benedict Canyon. The client’s goals were to both expand and upgrade their 1990s home within which they had lived for over 5 years.

Floor to ceiling folding glass walls provide a seamless transition from indoor living to the patio with views of the canyon beyond.

alloi-architecture-beverly-hills-modern-volume-house- home-remodel-luxury-backyard-exterior-lighting-outdoor-entertaining
alloi-architecture-beverly-hills-modern-volume-house
alloi-architecture-beverly-hills-modern-volume-house
alloi-architecture-beverly-hills-modern-volume-house
alloi-architecture-beverly-hills-volume-house-night
alloi-architecture-beverly-hills-modern-volume-house-home-remodel-home remodel
volume-house-kitchen-before-alloi-architecture-16-9 volume-house-kitchen-after-alloi-architecture-16-9
volume-house-kitchen-before-alloi-architecture-16-9 volume-house-kitchen-after-alloi-architecture-16-9